Ondernemersmoed: hoe het Fruit Queen – verhaal begon

apr 29, 2024

In de wereld van de handel in fruit en groenten, waar de meeste leiders mannen zijn, is het verhaal van Tatsiana Lysenka een ware bron van inspiratie geworden. Al 9 jaar lang werkt Tatsiana niet alleen in deze sector, maar leidt ze ook haar eigen bedrijf, Fruit Queen.

Na twee jaar als zelfstandig ondernemer in de AGF-sector te hebben gewerkt, besloot ze haar lot in eigen handen te nemen en Fruit Queen op te richten. Ze begon haar reis door te werken bij het internationale bedrijf Fruit Market International (FMI), waar ze waardevolle ervaring opdeed en besloot haar eigen zakelijke ambities na te streven.

Vrouwelijke energie in de handelswereld: Het verwezenlijken van dromen en het behalen van succes

Tatsiana durfde een onconventionele weg in haar carrière te kiezen. Haar passie voor verkoop en de AGF-sector werd de sleutel tot succes. Na haar start bij Fruit Market International (FMI) verwierf ze waardevolle ervaring die onmisbaar bleek bij het opzetten en ontwikkelen van Fruit Queen.

Tatiana benadrukt dat succes niet afhankelijk is van geslacht. Ze is ervan overtuigd dat doorzettingsvermogen, veerkracht en het vasthouden aan je standpunt essentieel zijn. “Het opzetten van je eigen handelsbedrijf is een uitdagende taak voor iedereen,” zegt ze. “Het is erg belangrijk om het vertrouwen en de steun van zowel klanten als leveranciers te krijgen voordat je met hen gaat samenwerken. Alleen dan kun je overleven als zelfstandig ondernemer in de AGF-sector.”

Ondernemerschap met ambitie: Het succes van Fruit Queen op het wereldtoneel

Haar passie voor verkoop en haar zakelijke vaardigheden hebben Fruit Queen geholpen om een volwaardige leverancier van groenten en fruit voor supermarkten te worden, vooral in Oost-Europa. “We zijn gespecialiseerd in citrusvruchten en groenten. Onlangs zijn we ook begonnen met onze eigen import uit Marokko, Egypte en Ghana,” vertelt ze.

Vanaf het begin droomde Tatsiana van haar eigen stand op een internationale beurs en heeft ze daar al meerdere keren aan deelgenomen. Haar belangrijkste droom is uitgekomen en Fruit Queen is niet alleen aanwezig op de markt, maar breidt zich actief uit door import uit verschillende landen over de hele wereld.

Het succesverhaal van Tatsiana Lysenka is een voorbeeld van hoe moed, vastberadenheid en passie dromen kunnen omzetten in realiteit. Fruit Queen blijft haar positie op de markt versterken, terwijl Tatiana vrouwen over de hele wereld blijft inspireren met haar voorbeeld.

 

Ook het interview en de details zijn beschreven in onderstaand artikel