Contactgegevens

Neem contact op met ons per mail of telefoon, wat voor u het handigst is.
Hieronder vindt u alle contactgegevens die u nodig heeft om met ons team te communiceren.
Leursebaan 262, 4814 RE Breda,
Nederland
KVK: 65139763
VAT: NL855995816B01

F.A.Q.

Welke soorten fruit en groenten biedt uw groothandel aan?

Wij bieden een breed scala aan fruit en groenten aan, waaronder onder andere mango’s, avocado’s, ananassen, limoenen, kokosnoten, bosbessen, bramen, aardbeien, druiven, peren, appels, bananen, tomaten, komkommers, wortelen, sla en zoete paprika’s.

Voor liefhebbers van exotisch fruit kunnen we tropische variëteiten aanbieden zoals passievruchten, pitahaya, kumquats, sterfruit, mangosteen, boomtomaat, cherimoya, guave, kiwano, cacao, ananaskers, pepino of rambutan.

WAT ZIJN UW MINIMALE BESTELLINGSEISEN VOOR AFNAME BIJ DE GROOTHANDEL?
Onze minimale bestellingseisen variëren afhankelijk van het type product en de hoeveelheid. We streven ernaar om bestellingen van elk volume te vervullen, van klein tot groot. Neem rechtstreeks contact met ons op om uw specifieke vereisten te bespreken, en we helpen u graag verder.
BIEDT U TRANSPORTDIENSTEN AAN VOOR GROOTHANDEL BESTELLINGEN?
Ja, wij bieden transportdiensten aan voor de levering van producten op de door de klant opgegeven adressen. Ons logistieke team zorgt voor tijdige en efficiënte levering van uw bestelling, of het nu gaat om lokale of internationale levering. De kosten van transportdiensten kunnen variëren afhankelijk van de afleverlocatie en de omvang van de bestelling. Neem contact met ons op voor meer informatie over de leveringsopties bij het plaatsen van uw bestelling.

Laat ons een bericht achter