Jubileum ter ere van de verjaardag van Fruit Queen

apr 14, 2024

Vandaag is een bijzondere dag voor ons: Fruit Queen B.V. viert haar negenjarig bestaan op de markt.

De ongelooflijke reis van een start-up naar een succesvolle exporteur en importeur van voedingsmiddelen werd mogelijk gemaakt door uw steun en vertrouwen. Uw geloof in ons inspireert ons altijd om voortdurend te verbeteren en de beste oplossingen te bieden.

Begonnen in een bescheiden kantoor in Barendrecht, Nederland, verzorgden we directe leveringen van fruit en groenten uit Marokko. Tegenwoordig bestrijkt onze geografie bijna alle continenten en regio’s, van Afrika en Zuid-Amerika tot Europa en Azië.

Fruit Queen B.V. is trots op het assortiment dat we bieden, bestaande uit zorgvuldig geselecteerde producten van de hoogste kwaliteit en versheid. Door samen te werken met betrouwbare producenten die ons streven naar perfectie delen, bieden we een breed scala aan seizoensfruit en -groenten, van geurige bessen tot tropische delicatessen zoals mangosteen en passievrucht.

Onze prioriteiten liggen bij de gezondheid en het welzijn van onze klanten, daarom geven we de voorkeur aan biologische producten, vrij van pesticiden. Onze missie is om iedereen toegang te geven tot verse en voedzame producten, en we streven ernaar dit doel te bereiken.

Als u op zoek bent naar eersteklas producten, neem dan contact op met Fruit Queen B.V. Met onze negen jaar ervaring en een uitgebreid netwerk van betrouwbare producenten over de hele wereld zijn we klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team en ontdek hoe we uw culinaire ervaring nog beter kunnen maken.